Om MGI regnskap

MGI Regnskap AS er et statsautorisert regnskapskontor med lokaler midt i Asker sentrum. Selskapet ble etablert i 2011 og har et sterkt fundament bygget på erfaring og kompetanse. Våre partnere er autoriserte regnskapsførere og har omfattende erfaring innen regnskap og revisjon.

Vi skiller oss ut ved å ha en arbeidsmetode som setter fokus på dine forventninger, utfordringer, drift og risiko. Vi forstår viktigheten av å lytte til våre kunder og tilpasse våre tjenester etter deres unike behov. Vi kan tilby skreddersydde løsninger som sikrer at dine regnskapsoppgaver blir håndtert på en profesjonell og effektiv måte.

Som medlem av Regnskap Norge, en anerkjent profesjons- og bransjeforening for statsautoriserte regnskapsførere i Norge, er vi forpliktet til å opprettholde høy standard og etterleve etiske retningslinjer. Dette gir deg trygghet og tillit til vårt arbeid.

Vi skal være en pålitelig partner som hjelper deg og din bedrift med økonomiske oppgaver og gode råd. Med vår ekspertise og fokus på kundetilfredshet er vi klare til å hjelpe deg med alle dine regnskapsbehov.

MGI er en internasjonal gruppe av revisjons- og regnskapsbedrifter etablert i 1947. Organisasjonen har over 8.000 medlemmer fordelt på rundt 400 kontorer, der Skandinavia representerer en sterk enhet. MGI Regnskap AS er et selvstendig medlem av denne organisasjonen. Vi har sterke relasjoner i dette samarbeidet, og kan formidle regnskapstjenester på tvers av landegrensene.

Du finner ytterligere informasjon på http://www.mgiworld.com.

MGI Worldwide is a network of independent audit, tax, accounting and consulting firms. MGI Worldwide does not provide any services and its member firms are not an international partnership. Each member firm is a separate entity and neither MGI Worldwide nor any member firm accepts responsibility for the activities, work, opinions or services of any other member firm. For more information visit www.mgiworld.com/legal.